EuroVelo – Activitats

Visites tècniques

Els participants de l’EuroVelo and Cycling Tourism Conference 2021 tindran l’oportunitat d’unir-se a una de les nou visites tècniques especialment dissenyades per algunes de les zones més emblemàtiques de Barcelona. Les visites es realitzaran, per descomptat, en bicicleta i tindran lloc el dijous 7 d’octubre, l’endemà de la conferència oficial.

Serà una gran oportunitat per veure de primera mà els desenvolupaments que s’estan duent a terme a Barcelona i els seus voltants (a més d’una magnífica ocasió per estirar les cames i conèixer a altres delegats en un ambient informal).

Tingues en compte que:

  • Les visites tenen lloc simultàniament, de manera que només pots triar-ne una.
  • Pots fer la teva elecció a través del formulari oficial d’inscripció a la conferència quan reservis la teva entrada a la mateixa.
  • Les visites només estan obertes a aquells que hagin pagat la quota presencial completa de l’EuroVelo and Cycling Tourism Conference 2021.

En breu es donaran més detalls.

Barcelona i el Mar (EuroVelo 8 des de Premià fins a BCN)

Aquesta ruta transcorre per alguns dels pobles més pintorescs de la Costa del Maresme, situats entre les faldilles del Parc Natural del Montnegre i el Corredor i el Mar Mediterrani, i sempre amb l’horitzó de la ciutat de Barcelona de fons.

07/10/2021

INICI: Estació de Premià de Mar

El Delta del Llobregat (EuroVelo 8 des de Viladecans fins a BCN)

El Delta del riu Llobregat és un mosaic únic d’espais naturals que destaquen pel seu valor ecològic, paisatgístic i per la riquesa faunística i botànica que alberguen. Descobrirem com aquest paratge conviu al seu torn amb grans zones de conreu, àrees urbanes, industrials i de serveis, xarxes viàries i ferroviàries, i infraestructures com el Port o l’Aeroport de Barcelona.

07/10/2021

INICI: Estació de Viladecans

Els rius de Barcelona (I): La Via Blava del Llobregat

La Via Blava del Llobregat forma part d’un projecte cicloturístic pioner del sud d’Europa, i una aposta per a descobrir amb bicicleta el patrimoni patrimonial, històric i paisatgístic del territori. En el seu recorregut descobrirem la Colònia Güell, un pintoresc recinte industrial modernista on se situa un dels tresors millor guardats de l’arquitecte Antoni Gaudí.

07/10/2021

INICI. Estació de tren de Martorell

Els rius de Barcelona (II): El Besòs

En aquesta ruta coneixerem l’increïble procés de recuperació mediambiental i paisatgística de la conca del riu Besòs, des del municipi de Montcada i Reixac fins a la seva desembocadura al Parc Fluvial del Besòs, visitat anualment per més de 2 milions de persones.

07/10/2021

INICI: Estació de tren de Moncada i Reixac

Visites urbanes

En el marc d’EuroVelo Conference 2021 també s’han organitzat cinc visites urbanes per la ciutat de Barcelona, totes elles el dia 7 d’octubre. Aviat us donarem informació més detallada sobre el recorregut dels cinc itineraris.

07/10/2021

Los Ríos de Barcelona (II): El Besós

En esta ruta conoceremos el increíble proceso de recuperación medioambiental y paisagístico de la cuenca del río Besós, desde el municio de Montcada i Reixac hasta su desembocadura en el Parque Fluvial del Besós, visitado anualmente por más de 2 millones de personas.

07/10/2021

INICI: Estació de tren de Moncada i Reixac