Avís legal

Avís legal

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Mobilitat sostenible.

Responsable del tractament: Secretaria d’Infraestructures i Mobilitat

Finalitat: gestionar les dades de contacte de les entitats i organitzacions que s’adhereixen a les campanyes de mobilitat sostenible que organitza el Departament, com la Setmana Europea de la Mobilitat, el Congrés Internacional de la Bicicleta o altres, per promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables.

Legitimació: missió realitzada en interès públic.

Destinataris: per a aquest tractament existeixen encarregats de tractament, en concret per a la provisió dels serveis TIC per compte del responsable, i per a la gestió derivada de l’organització de la campanya (autoritat del transport metropolità corresponent i altres entitats amb qui el Departament contracti aquesta gestió). Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei o quan ho hagueu consentit prèviament.

Drets de les persones interessades: sol·licitar l’accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o l’oposició al tractament. http://territori.gencat.cat/tractament_dades_drets

Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació consulteu la fitxa descriptiva del tractament que es farà de les vostres dades personals: http://territori.gencat.cat/tractament_dades_100

Manners Congressos, SL, amb domicili al c. de Manresa, 8, 1r 1a, 08003 de Barcelona actua com a encarregat del tractament.